ΑΓΟΡΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Η Ελισάβετ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Η αγάπη της για τη γνώση και τη δημιουργία την οδήγησαν σε σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πιστεύει ότι η μάθηση δε σταματά ποτέ, γι’ αυτό συνέχισε το ταξίδι της γνώσης με εξειδικεύσεις στην Ειδική Αγωγή και στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Μετά τη διδασκαλία, η επόμενη μεγάλη της αγάπη είναι η φύση. Έτσι λοιπόν, αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εκφράζεται μέσα από τις λέξεις και τη συγγραφή και από μικρή γέμιζε τετράδια και σημειωματάρια με εμπνεύσεις και σκέψεις για όλα όσα την απασχολούσαν. Μεγαλώνοντας, αυτή η ανάγκη για έκφραση συνεχίζει να εξελίσσεται μαζί της.

Αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικό περιοδικό για το παιδί και την οικογένεια και σε ιστοσελίδες ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά μέσω του καναλιού στο Youtube Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα στην παρουσίαση δελτίων ενημέρωσης για τον χώρο της εκπαίδευσης και το παιδικό βιβλίο.

Ποιήματά της έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή τίτλο “Καθρέφτης” ενώ είχε τη χαρά ποιήματά της να διακριθούν και να συμπεριληφθούν σε συλλογικές εκδόσεις και Λογοτεχνικά Ημερολόγια.

Η φράση που την χαρακτηρίζει είναι: «Οι λέξεις θεραπεύουν!»

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien