ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΚΑΙΤΗ

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης …κάποτε..,με γνήσια μινωική καταγωγή. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές ήρθε στον Πειραιά , για τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο όπου σπούδασε Οικονομικά και διαμένει έκτοτε. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Η οικογένειά της είναι η ζωή της!

Η ζωγραφική είναι το μεράκι η ανάσα & η χαλάρωσή της. Αυτοδίδακτη, ως εκ τούτου παρακαλεί να έχει την επιεική κριτική σας! Η αγιογραφία με την οποία επίσης ασχολείται της αρέσει σαν τέχνη και η τεχνική της την γοητεύει! Για την εκμάθησή της παρακολούθησε μαθήματα στο Μουσείο Μπενάκη για μικρό χρονικό διάστημα.

Είναι μέλος στην Εταιρία Γραμμάτων & Τεχνών Πειραιά και στην Φιλολογική Στέγη Πειραιά. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής & αγιογραφίας στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά , στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου όπως και σε αρκετούς μικρότερους χώρους τέχνης ,με έργα της σε μουσαμά με λάδι η ακριλικά καθώς & με αγιογραφίες με την παραδοσιακή Βυζαντινή τεχνική αυγοτέμπερα σε ξύλο η μη.

Εικόνες της βρίσκονται σε εκκλησίες σε πολλά μέρη μέχρι και στην Τανζανία σε μια αποστολή του Ερυθρού Σταυρού. Επίσης ασχολείται με το decoupage, παλαίωση, πατίνες κλπ.

Αρκετά από τα έργα της μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο Face book : Kathy’s ART https://www.facebook.com/KATHPAPASTEFANAKI/

Της αρέσει να βάζει χρώμα, να δίνει ζωή και φως σε ότι της φαίνεται μουντό & άχαρο ακούγοντας μουσική και σιγοτραγουδώντας αφού η μουσική είναι επίσης άλλη μία αγάπη της γι αυτό & συμμετέχει σε διάφορες χορωδίες. 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien