ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Σωτήρης Μπουλντούμης γεννήθηκε στον Πόρο όπου έζησε τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής του. Εκεί πρωτογνώρισε τη μαγική έλξη της θάλασσας και την αγάπησε. Μετά το Λύκειο ακολούθησε ναυτικές σπουδές και της αφιερώθηκε επαγγελματικά. Ταξίδεψε για πολλά χρόνια στους ωκεανούς της γης και στις πέντε ηπείρους της, καπετάνιος σε εμπορικά πλοία. Απέκτησε πλούτο εμπειριών από τις επαφές του με το πολύχρωμο  και πολύγνωμο πλήθος των ανθρώπων με τους οποίους συγχρωτίστηκε σε κάθε σημείο του κόσμου.

Στο ενδιάμεσο των ταξιδιών του σπούδασε οικονομικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Ζει στην Αθήνα και από το  2005 ασχολείται με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Το πρώτο του έργο «Ο αληθινός θησαυρός της Λέσιας Ιβάνοβα» είναι η ιστορία μιας Ουκρανής που μέσα από τα πιο δύσβατα μονοπάτια της ζωής κατάφερε να φτάσει στην Ελλάδα, σαν παράνομη μετανάστης, και να βρει τον αληθινό θησαυρό της μέσα στα καρδιοχτύπια του έρωτα.  

Το δεύτερο έργο του «Το κορίτσι της Μαλεκόν» είναι ένα προσωπικό βίωμα στο εξωτικό νησί της Κούβας. Είναι ο έρωτας ενός ναυτικού και μιας νεαρής Κουβανέζας που άνθισε μέσα στα αποκαΐδια του εμφυλίου πολέμου που είχε πρόσφατα σαρώσει το νησί. Ερωτική περιπέτεια με έντονο πολιτικό χρώμα στα χρόνια που ο κομμουνισμός ανθούσε σε πολλές χώρες της  γης.  

This image has an empty alt attribute; its file name is 48275257_327425607850087_4825043320629624832_n.jpg

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien